Vlaggenmasten

De vlaggenmast geeft het vlaggen zijn majestueuze karakter. Hoog boven iedereen uit torend maakt de vlaggenmast de vlag tot in de wijde omtrek zichtbaar. Bij NVS Vlaggenservice heeft u de keuze uit houten-, polyester- en aluminium vlaggenmasten, conisch of cilindrisch model en met kantelconsole of grondbuis; de mogelijkheden zijn onbeperkt.


Wij leveren vlaggenmasten in 3 materiaalsoorten te weten:


Aluminium


Aluminium vlaggenmasten, in wit (geanodiseerd op aanvraag). Al onze vlaggenmasten worden compleet met knop, koord en kikker geleverd. Maak hier uw keuze voor een conisch of cilindrisch model. Het verschil hiertussen: een cilindrische vlaggenmast heeft van onder naar boven dezelfde diameter; een conisch model loopt van onder naar boven taps toe.


Polyester


Conische polyester vlaggenmasten die hun functie en kwaliteit in ons natte en winderige klimaat ruimschoots hebben bewezen. De polyester vlaggenmast is nagenoeg geheel onderhoudsvrij. Compleet met oranje platte knop, koord en kikker.


Houten


Houten gelamineerde vlaggenmasten gemaakt van Noors grenen. Conisch model, wit of blank gelakt, met ronde of vierkante voet en leverbaar in lengtes van 4 tot 12 meter.


A N T I D I E F S T A L


Simpel en doeltreffend. Door het koord in de vlaggenmast te laten lopen is diefstal van de vlag praktisch onmogelijk. Het type mast is bepalend voor het antidiefstalsysteem.

 

Terug